Despre noi

Ne dorim să găsiți la noi acele produse care să vă aducă bucurie.

Tăiței Grădinărești este o poveste născută din dorința de a transforma un aliment simplu într-un produs delicios și de calitate superioară, inspirat de tradiție, făcut cu pasiune, cu un ingredient de nădejde, făina de grâu românească, păstrând liniile tradiționale în producție.

Ne adresam tuturor celor care doresc sa simta gustul, daruirea noastra si implicarea pentru realizarea unui produs fara coloranti artificiali, aditivi sau conservanti, celor care doresc sa dea frau liber imaginatie si sa transforme orice fel de mancare intr-o stare de bine.

Suntem producatori de paste artizanale, un produs facut cu maiestrie, pasiune si dedicare în care procesul de fabricație nu este de serie. Utilizăm în mică parte tehnologia și nu folosim ingrediente artificiale capabile să îmbunătățească prelucrarea aluatului.
Ambalajele sunt biodegradabile si recomandam refolosirea lor.
Ne diferențiem prin originalitate, gust bine definit și produse realizate la comandă, în funcție de necesitățile și nevoile tale.

Interested? Shop This Plant Collection!

Neque porro quisquam est, qui dolore ipsum quia dolor sit amet, consectetur adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt.

Shopping Cart